TÖKÉLETES VÉGEREDMÉNY, TARTÓS HOSSZÚSÁG

White Hair Szalon

Hajhosszabbításon gondolkozol?
A cégcsoporthoz tartozó White Hair fodrász szalonban évek óta kizárólag az általunk forgalmazott póthajakból készítik az első osztályú hajhosszabbításokat! Így, ha szeretnél minőségi hajból professzionális hajhosszabbítást, akkor bízd magad profikra! Szakembereink segítenek a megfelelő szín, hossz és mennyiség kiválasztásában, és az általad kedvelt illesztési technikával tökéletes hosszú frizurát varázsolnak neked. Szalonunk hajhosszabbítási díjai már tartalmazzák a póthaj árát, az összefestés és összevágás díját is, így nálunk semmilyen extra költségre nem kell számítanod!
Bejelentkezéshez hívd a White Hair szalonunkat:   +36 1 510 00 95AZONNAL DÚS ÉS HOSSZÚ HAJ

ELŐTTE
WH póthaj nélkül

UTÁNA
WH póthajjal

ELŐTTE
WH póthaj nélkül

UTÁNA
WH póthajjal

ELŐTTE
WH póthaj nélkül

UTÁNA
WH póthajjal

ELŐTTE
WH póthaj nélkül

UTÁNA
WH póthajjal

ELŐTTE
WH póthaj nélkül

UTÁNA
WH póthajjal

ELŐTTE
WH póthaj nélkül

UTÁNA
WH póthajjal

Megtekintenéd élőben is póthajainkat?

Ha nem vagy az online vásárlás híve, vagy szemügyre vennéd az általunk értékesített póthajak minőségét, most gond nélkül megteheted!
Nem régiben megnyitottuk üzletünket, White Hair Shop néven, mellyel célunk, hogy fodrászatok, nagykereskedelmi egységek, és szalon vendégek egyaránt megtalálják az általuk keresett minőségi hajakat.

Üzletünkben kizárólag prémium, európai minőségű és osztályozott hajakat árulunk, amelyek előkészített állapotban kerülnek átadásra. Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy vásárlóinkat magas minőségű termékekkel szolgáljuk ki, ezért garanciát vállalunk arra, hogy nálunk nem ázsiai vagy indiai hajakat találnak. Szakembereink gondosan és precízen készítik elő a kívánt technikával felhelyezhető hajakat, ezáltal biztosítjuk a prémium minőségű hajak tökéletes felhasználhatóságát.

Ha a biztosra szeretnél menni, nézz be üzletünkbe és csodáld meg pihe-puha hajainkat szemtől-szembe!

White Hair Shop – 1117 Budapest, Nádorliget utca 7/a Nyitvatartás: munkanapokon 9-17 óráig